tiltrans

       

Over Ons

 

Tiltrans is 1912 te Oosternijkerk begonnen als loonbedrijf. De transportactiviteiten bestonden uit het vervoer van vee. In 1958 werd in Burgum een bedrijf overgenomen en verhuisden we van Oosternijkerk naar Burgum. In 1962 werd Tiltrans gevraagd om mee te werken aan de drooglegging van de toenmalige Lauwerszee. Deze opdracht werd in 1969 voltooid. Na de inpoldering was er weinig werk voor de kipwagenvloot en deze werd langzaam afgebouwd. Tiltrans ging zich meer richten op transport in binnen- en buitenland. In 1979 verhuisden we naar onze huidige locatie aan de mr. Oppedijk van Veenweg in Burgum. 

Op dit moment zij de transportactiviteiten van Tiltrans ondergebracht in drie werkmaatschappijen te weten Tiltrans Noord en Tiltrans Milieu te Burgum (Frl) en Tiltrans Zuid te Best  (NB)

Betrouwbaarheid, Flexibiliteit, goed opgeleide en gemotiveerde mensen, korte lijnen tussen klant, planning en de chauffeurs zijn onze kracht. De hoofdvestiging in Burgum bestaat uit een aantal afdelingen:  directie, administratie, planning en de werkplaats.