tiltrans

       

Modern materieel

Tiltrans beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark. De boordcomputers in onze trucks communiceren met ons TMS programma de chauffeurs ontvangen de transportopdrachten direct in hun auto, hierdoor zijn wij ook in de mogelijkheid om onze auto's en uw lading te traceren. Door de grote verscheidenheid aan getrokken materiaal is Tiltrans in staat haar opdrachtgevers voor elk soort wegtransport de juiste oplossing te bieden. Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden:

Siloopleggers TOPPER!

Onze silopleggers hebben een inhoud van min. 60 cbm.

Deze zijn zeer geschikt voor het transport van poeder-en korrelvormige producten. Al onze combinaties zijn uitgevoerd met geluidsarme compressoren.

 

 

Tankwagens

Wij hebben diverse tankopleggers, 1 of 3 kamers voor het vervoer van een divers aan vloeistoffen. Al deze wagens zijn voorzien van geluidsarme compressoren om deze opleggers te kunnen lossen.

Tevens zijn een aantal van onze tankopleggers voorzien van een pomp om vloeistoffen te kunnen zuigen/verpompen. Het afvullen van IBC's behoort tot de mogelijkheden.

Tevens beschikken wij over enkele tankopleggers voor verhuur, bijvoorbeeld als tijdelijke opslag.

 

 

 

Walkingfloor

Opleggers met schuivende vloerplanken (walking floor) zijn ideaal voor het horizontaal lossen van losgestorte bulkgoederen alsmede voor industriële goederen in zakken, rollen papier, houtsnippers, zaagsel of pallets. Deze opleggers hebben een inhoud van 90 cbm.

 

Kippers

Volumekipperpleggers speciaal voor het vervoer van losgestorte producten.

Deze opleggers hebben een inhoud van 60 cbm en zijn voorzien van een graanschuif.

Bouwmaterialentransport

Voor het vervoer van bouwmaterialen beschikken wij over opleggers welke voorzien zijn met een verrijdbare 20 t/m kraan.

Deze opleggers hebben een steenklem en pallethaak.